Софтуер

Излезе версия 3.2 на Neural SpeechLab

Уважаеми потребители на Neural SpeechLab, Излезе новата версия 3.2 на нашия български синтезатор за реч. Актуализацията включва една нова функционалност и няколко поправки, които подобряват производителността и потребителското изживяване.

Ключови новости:

  1. Разширен речник: Добавени са над 3500 нови думи в речника. Това подобрява покритието на езика и предоставя по-широка гама от изрази и термини.
  2. Опция „кръпка за Samsung“ за Android: За потребителите на Samsung телефони, е добавена тази опция в раздела „помощ“. Това заобикаля агресивното оптимизиране от страна на софтуера на Samsung, което влияе на бързодействието на Neural SpeechLab при някои модели. Ползвайте тази опция само на Samsung устройства, които изпитват забавяне при работа с Neural SpeechLab.
  3. Съвместимост с Jaws 2024: Поправен е проблем, причиняващ срив и загуба на речта при избор на глас от Neural SpeechLab в Jaws 2024. Сега toj безпроблемно работи с гласовете от Neural SpeechLab.

Как да получите новата версия 3.2:

  • Използвайте същият линк за изтегляне, предоставен ви по имейл с лиценза.
  • Свържете се с представител на ССБ за допълнителна помощ.
  • Изпратете имейл на neuralspeechlab@gmail.com със своите имена и първите 6 цифри от ЕГН – необходимо е за справка по вече издаденият ви лиценз.

Лицензиране:

  • Ако вече притежавате лиценз за предишна версия, използвайте го и за новата.
  • Ако ви липсва лиценз, можете да подадете заявка за него чрез адреса:

https://new.ssb-bg.net/neural-speechlab-registration-form/

Желаем ви приятна работа с Neural SpeechLab!